ФитСпо официален партньор на Българска федерация по Художествена Гимнастика

ФитСпо официален партньор на Българска федерация по Художествена Гимнастика

Общо шест медала (един златен и пет сребърни) спечелиха българските състезателки от Европейското първенство по художествена гимнастика, което се проведе в средата на месец юни в град Варна.

Ансамбълът на България взе титлата на финала на съчетанието с пет топки и сребро на три обръча и два чифта бухалки. Боряна Калейн завоюва исторически сребърен медал в многобоя. Това е първо отличие за България от шампионат на Европа в многобой от далечната 1994 година, когато Мария Петрова става европейска шампионка.

Като официален партньор на Българската федерация по Художествена Гимнастика, за нас е чест, че имаме възможността за втора поредна година да подкрепяме нашите златни момичета както по време на най-важните за тях състезания така и в ежедневните им тренировки. Това, което винаги ни е вдъхновявало в българската художествена гимнастика е непоклатимия дух, хъс за победа, постоянство и дисциплина съчетани с красота, грация и изящество на всичките ни състезателки. Техните успехи ни радват и ни мотивират да подкрепяме с още повече желание развитието на българския спорт като правим това, което можем най-добре - създаваме висококачествени и вкусни продукти с грижа за доброто физическо състояние на нашите потребители.

EN