ФитСпо официален партньор на клуб Лъвско Сърце

юли 11, 2021

ФитСпо официален партньор на клуб Лъвско Сърце

Щастливи сме да обявим, че след успешно петгодишно партньорство с Лъвско сърце през 2021 продължаваме съвместната работа, като заедно с бранда RiceUp! обединихме сили и станахме основни партньори и генерални спонсори на новосъздадения Спортен клуб “Лъвско сърце”.
Преди 6 години, когато е организирано първото състезание Лъвско сърце, на старта застават 40 човека. През 2021 г. за двете състезания Lion Heart Ultra Cross Triathlon и Lion Heart Utopia Cross Triathlon има регистрирани над 1000 атлета.
За нас е удоволствие да подкрепяме екипа на Лъвско сърце, тъй като споделяме обща любов към спорта и желанието за активен и здравословен начин на живот. Свързва ни и  обща мисия -  подкрепа и развитие на триатлона в България и предоставяне на възможност на атлетите на клуба да участват в международни състезания по триатлон. Радваме се, че екипът на Лъвско сърце, който винаги се е стремял да предлагат най-висококачествени и здравословни продукти на подкрепителните пунктовете на състезанията, които напълно да покриват нуждите на атлетите в режим на състезание, се довериха нас.
Плановете за бъдещето и съвместните дейности включват организацията на разнообразни активности в сферата на триатлона като отворени тренировки за непрофесионални атлети, дискусии по темите за триатлона, правилното хранене в спортен режим и по време на тренировка, и други малки събития в подкрепа на развитието на спорта у нас. 
Повече за двете предстоящо събития можете да намерите на сайта на Лъвско сърце - Лъвско сърце - Lion Heart Ultra Cross Triathlon

BG